top of page

Põhjamaade meistrivõistlused kestvusratsutamises Soomes, 16.juuni 2018


🏆Laupäeval 16. juunil Soomes toimunud Põhjamaade meistrivõistlustel kestvusratsutamises võitis noorte ja juunioride klassis hõbemedali Elisabeth Kaldvee. Võistkondlikus arvestuses said meie ratsanikud seenioride hõbeda ja noorte pronksi.

Kestvusratsutajad läksid Soome eesmärgiga kaitsta tiitlit. Võideti ju mullu Leedus Põhjamaade meistrivõistlused meeskondlikus arvestuses nii seenioride kui noorte klassis. Nii olid meie sportlaste lootused suured ka seekord.

Võistlusel oli kohal kokku 60 sportlast viiest riigist. Seeniorid pidid läbima 120 km distantsi, noored ja juuniorid 80 km distantsi. Võistlustingimused osutusid Jämsäs aga väga raskeks. Hõbemedali sai meie noor sportlane Elisabeth Kaldvee (Tartu RK) 9 aastasel eesti ratsaponil Salsa, tulemusega 4:51:44,5 ja 17,06 km/h. Võistkondlikult võitsid meie noored sportlased koosseisus Elisabeth Kaldvee, Jasmin Viinamägi, Anett Laever, Annabel Kaldvee (Tartu RK) seekord pronksmedali.

Elisabeth ja Annabel- tubli töö! Oleme väga uhked teie üle!😍

Piltide autor: Salla Kuikka


bottom of page