top of page

Oluline info 14.juuli võistlejatele!


Oluline nädalavahetusel võistlejatele! Kohustuslik võistlusriietus: • lühike must või tumedat värvi ratsakuub; • valged või valkjad ratsapüksid; • valge, valkjas või ratsakuuega sama värvi kaelaside või lips (poistel); • valged, valkjad, tumedad või ratsakuuega sama värvi kindad; • mustad, tumedad või ratsakuuega sama värvi ratsasaapad (pikk säär); • kannused (lubatud on imitatsioonkannuseid, ST-skeemis peakohtuniku eriloal kannused ei ole ). Kogu varustus ei pea olema ratsavarustuse poest, vaid näiteks ratsakuue asemel sobib tavaline pintsak, mille värv peab küll olema nagu nõutud. Ehk värvid ja muu peavad olema nii nagu kirjas, aga „ratsa-“ võib igalt poolt maha võtta Võistlustel on lubatud stekk maksimaalse pikkusega 120 cm, ponidel maksimaalselt 100 cm. Igasuguste jalakaitsmete või pindade kasutamine on keelatud. Suulised ja kapsel on võistlusvaljastuse juures kohustuslik. Võistlejatele hea uudis on see, et ST2 seekord kannuseid vaja ei ole. Aga valge krae on kohustuslik. Ja kindad (valged, valkjad, tumedad või ratsakuuega sama värvi kindad) on kohustuslikud - sobivad töökindad, mida saab pea igast poest. Paljaste käte ja sokkidega EI TOHI SÕITA! Jalas peavad olema saapad või säärised! Ja küsige julgelt lisaküsimusi, sest praegu on neid lihtsam lahendada kui võistluspäeval!


bottom of page