top of page

Talendijahi viimane etapp Anilepa tallis


Möödunud pühapäeval olime Anilepa tallis ja seal toimus võistlussarja Talendijaht viimane etapp. Meilt osalesid sarjas Marta Ladyga ja Elo Ansipiga. Elo ja Ansip tegid päeva arvestuses kena ja täpse sõidu ning säilitasid sellega kaheksanda koha lasteklassi koondarvestuses. Kokku oli sarjas lastele mõeldud klassis 29 osalejat. Marta ja Lady saavutasid eile päeva arvestses A-skeemis kolmanda koha ja LK-skeemis neljanda koha. Talendijahi koondarvestuses poniratsanikele tuli vastu võtta päris pirakas karikas ehk koondarvestuse teine koht! ;) Simona startis Ansipiga avatud arvestuse ST-skeemis. Vaatamata sellele, et suur osa eilsest päevast keerles meil Ansipiga seotud viperuste ümber (küll oli varustus lünklikult kaasa saanud ja küll lippas Ansip omapäi võistlustel ringi), tuli vaevatasuks tubli kolmas koht! :)


bottom of page