top of page

NÕUANDEID JA SOOVITUSI EDUKAKS ESIMESEKS ERATRENNIKS


Esimene ratsatreening jääb ikka kõige eredamalt meelde. Hobusega sõitmine pole lihtsalt hobusega sõitmine, vaid elamus, mis püsib kaua meeles. Edukaks esimeseks eratrenniks oleme pannud kokku lihtsad nõuanded ning info neile, kes soovivad tulla ratsutama Tartu Ratsakooli lapsega või ise.

Riietus

Esimeseks eratrenniks pole vaja minna poodi spetsiaalseid ratsariideid ostma. Piisab kui jalas on pikemad püksid (soovitavalt mitte kanda teksapükse) ning seljas pikakäistega riietus. Jalanõudest sobivad hästi botased ning saapad. Kindlasti mitte jalga panna lahtiseid jalanõusid. Kevad- ja sügishooajal sobib riietuseks hästi fliisjope või riietus mis on nii vee- kui ka tuulekindel.

Varustus

Individuaaltreeningu jaoks on meil olemas kenasti erinevas mõõdus nii turvaveste kui ka kiivreid. Varustus kuulub eratrenni hinna sisse.

Aeg

Eratrenni tulekuks palume tulla täpselt kokkulepitud ajaks, et hobune valmis panna. Trenniaeg kestab 45-minutit.

Treener

Individuaaltreeningud toimuvad alati koos treeneri või juhendajaga. Treeneri õpetuste järgi õpitakse esimesed vajalikud oskused hobusega ratsutamiseks.

Hinnakiri

Olenavalt treeneri kvalifikatsioonitasemest ning vabade aegade olemasolust on eratrenni hinnad 30€-50€n-ni.

Trenniaaja kokkuleppimine

Trenniaja kokkuleppimiseks palume saata meile kiri tarturatsakool@gmail.com Kirja sisuks lisage, kes soovib tulla ratsutama, milline on huvilise varasem kogemus ratsutamises ning millised ajad on Sinu lapsele võ Sinule kõige sobilikumad.

Vastame Sinu kirjale esimesel vabal hetkel infoga, kas meil on Sinu soovitud ajal võimalik eratrenniaega pakkuda.

Toredaid ratsaelamusi soovides

Tartu Ratsakool


bottom of page