Avatud uste päev Tartu Ratsakoolis pakkus lastele toredat elamussõitu hobustega

September 2, 2019

Aitäh kõikidele avatud uste päeval osalejatele ❤️🐴! Oli üks vahva päev, lapsed said hobustega sõitu teha, sai kuulata kaunist väntorelimuusikat Tartu väntoreli esitluses ning toimus ka Marlene Leopardi raamatuesitlus. Aitäh tublidele abilistele! 👏🏼

 

Kes tunneb, et avatud uste päeva hobusesõidust jäi väheks, palun saata enda ratsutamatulekusoovist e-kiri aadressile tarturatsakool@gmail.com 📩 Kirja sisuks palume kirjutada, kes soovib tulla, mis on eelnev ratsutamiskogemus ning Teie kontakttelefon ning kontakt e-kiri. Individuaaltreeningu aja olemasolul võtame Teiega esimesel võimalisel ühendust. 

 

Kaunist koolialgust!

Fotod: Meelisfoto 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload